Αρχική

iSCOOL: Με αξία...
που θα φανεί το "2040"

Στην iSCOOL ξεφεύγουμε από τα κλασσικά. Η μετάδοση της γνώσης πρέπει να είναι ελκυστική πρώτα απ’ όλα στα ίδια τα παιδιά και σύγχρονη, ώστε να τα ωθεί προς το μέλλον.

Το Smart in Math είναι το σύγχρονο βοήθημα εξάσκησης στα μαθηματικά, αλλά λειτουργεί και ως οικογενειακό παιχνίδι, χαρίζοντας ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!

Γνώση, ευτυχία και χαρά πάνε μαζί. Xαρείτε το Smart in Math με τα παιδιά σας!

Δοκιμάστε το!
Το SMART IN MATΗ είναι το σύγχρονο εκπαιδευτικό βοήθημα
που λειτουργεί “χαλαρά” ως παιχνίδι!

Ακολουθεί πιστά την ύλη της κάθε τάξης Ανακαλύψτε περισσότερες από 3.000 ασκήσεις μαθηματικών να ζωντανεύουν και να διορθώνονται μόνες τους! Ο μαθητής εξασκείται στα Μαθηματικά με ασκήσεις αντίστοιχες με αυτές του σχολικού βιβλίου. Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και σας ακολουθεί παντού όπου υπάρχει internet. Περιέχει και συμβουλές θεωρίας Με πανεύκολη πλοήγηση ακολουθεί τα κεφάλαια τα βιβλίου για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, για κάθε κεφάλαιο, περιλαμβάνει σετ επαναληπτικών σκήσεων για προετοιμασία, επανάληψη, δημιουργική απασχόληση, ή “απλά” οικογενειακό παιχνίδι!

Άμεσα Διαθέσιμο.
Παραλαμβάνετε κωδικούς αυθημερόν για παραγγελίες έως τις 20:00
Τιμή: 56,00 € 28,00* €
* Μέχρι 30 Νοεμβρίου

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smart in math, από οποιαδήποτε συσκευή, και παντού όπου έχετε πρόσβαση σε Internet ( Στο σπίτι, στο εξοχικό, στις διακοπές σας ή παρέα με τους φίλους σας). Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι μοναδικοί σας κωδικοί και το smart in math είναι έτοιμο για χρήση. Η τιμή αφορά μία τάξη, έναν χρήστη και ισχύει για δύο (2) έτη από την ημερομηνία αγοράς.

Πώς αγοράζω:

1. Με τραπεζική κατάθεση

Μας ενημερώνετε με ένα e-mail στο info@iscool.gr για την κατάθεσή σας και την τάξη που σας ενδιαφέρει. Οι τάξεις που είναι διαθέσιμες είναι η Β’,Γ’ και Δ’ Δημοτικού. Κατόπιν εμείς σας αποστέλλουμε άμεσα στο e-mail σας, τους κωδικούς χρήσης.
Οι λογαριασμοί τραπεζών μας έχουν ως εξής:
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: 0026.0404.17.0200151460
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:13547025497
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: FILIA LAB S.A.

2. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Κάντε κλικ στην αντίστοιχη τάξη και ολοκληρώστε την παραγγελία σας στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας.